facebook

Батьки заморили голодом 3-річного сина

У Краматорську на Донеччині батьки заморили голодом 3-річного сина. Він важив вдвічі менше за норму і помер у квітні торік.

Комплексна судова експертиза, яка довела провину батьків, тривала понад рік. Тепер їм загрожує до 5 років за ґратами. Про це сьогодні, 20 жовтня, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Донецькій області.

Пише - джерело.

“За висновком експертизи, смерті дитини можна було повністю запобігти за умови належного годування та стаціонарного лікування. Слідство встановило, що хлопчик народився 18 січня 2017 року. Батьки всіляко уникали контролю з боку лікарів за його розвитком та станом здоров’я. Через неналежне годування в дитини розвинулася білково-енергетична недостатність та інші захворювання. Коли стан здоров’я дитини погіршився, її було госпіталізовано”, – розповіли поліцейські.

Читайте також:  Мама, яка залишила сина в тернопільському "Вікні життя", передумала і хоче забрати його

Лікарі призначили тоді необхідний курс препаратів для поліпшення стану маленького пацієнта. А також закликали батьків до забезпечення його повноцінного харчування. Про родину повідомили до служби у справах дітей Краматорської міської ради. Проте врятувати дитину не змогли.

Досудове розслідування завершено. Поліцейські передали кримінальне провадження до суду. Подружжя судитимуть за злісне невиконання батьківських обов’язків, що призвело до смерті дитини.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: