facebook

Батьки 11-річної дівчинки, в якої виявили рак, благають прикарпатців про допомогу

Приймич Анна народилася 17.09.2010 року та перші 6 років життя була здоровою, енергійною, життєрадісною і щасливою дівчинкою!

Пише - джерело.

Але нажаль щасливе, безтурботне дитинство обірвалося в один день 23.03.2017 року Ані встановили страшний діагно який приголомшив сім’ю і усю родину – ” РАК” Нейробластома Заочеревного Простору 3 стадія.

“ДЛЯ УСІХ НАС ЦЕ БУВ СТРАШНИЙ УДАР, ЦЕ , ЯК ВИРОК ДЛЯ ДИТИНИ….”ЖИТТЯ” АБО “СМЕРТЬ”
З УСІХ СИЛ ПІДНІМАЄМОСЬ ВІД ПАДІННЯ І ПОЧИНАЄМО ЛІКУВАТИ АНІЧКУ, КОЖЕН ХТО МІГ ДОЛУЧАВСЯ ДО ДОПОМОГИ, ЗА ЩО МИ ЩИРО КОЖНОМУ ДЯКУЄМО 🤗🤗🤗
ОТЖЕ АНІЧКА ПОЧАЛА ЛІКУВАННЯ З 24 БЕРЕЗНЯ 2017 РОКУ І ЛІКУЄТЬСЯ ПО СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ, ЦЕ 04.07.2021 РОКУ. ЗА ЦІ 4 РОКИ ЛІКУВАННЯ ПЕРЕЖИТО….ДЕСЯТКИ КУРСІВ ХІМІОТЕРАПІЇ, СОТНІ АНАЛІЗІВ, СТРАХ ЗА ЖИТТЯ, СЛЬОЗИ , БІЛЬ, ДЕСЯТКИ КТ, MIBG СКАНУВАННЯ, MIBG ТЕРАПІЯ, 2 СПРОБИ ДЛЯ ПЕРЕСАДКИ КІСТКОВОГО МОЗКУ, 9 ТРІПАН БІОПСІЯ!”, -РОЗПОВІДАЮТЬ РІДНІ.

І от здавалося, що після поїздки за кордон, хвороба відступила , Анічка чудово пройшла і витримала MIBG терапію та досягли тих 30% у лікуванні успіху, але уже через місяць стається 4 Рецидив.

Аня починає знову лікування Івано-Франківську, знову лікарня, капання, уколи, аналізи!
Почали капати негайно препарат Авастин, щоб притупити ріст пухлини і підтримати організм, але нажаль і тут побічний ефект, препарат також шкодить іншим органам – Серцю, печінці і т.д., але у рідних виборуа немає.

Читайте також:  Марцінків в лікарні: мер Івано-Франківська розповів, як його лікують від бронхіту (відео)

Для Анюти з’явився шанс лікування закордоном, вартістю 34 тисячі доларів.
На сьогодні рідним вдалося зібрати 24,380 грн + 1000 $ від пані Наталі та її знайомих, щиро дякуємо за допомогу!!

“ЗВЕРТАЄМОСЯ ДО УСІХ З ПРОХАННЯМ ПРО ДОПОМОГУ, ПРО ПОШИРЕННЯ ПОСТА ТА ІНФОРМАЦІЇ ПРО АНІЧКУ, СЕРЕД ДРУЗІВ, ЗНАЙОМИХ, БЛИЗЬКИХ ВАМ ЛЮДЕЙ. АНЮТКА ДУЖЕ ПРОСИТЬ ПРО ДОПОМОГУ, ХОЧЕ БІДНЯШКА ЖИТИ, НУ РОЗУМІЄТЕ, ДИТИНА ХОЧЕ ПРОСТО ОДУЖАТИ І ЖИТИ, АЛЕ ЯК БИ ВАЖКО МЕНІ НЕ БУЛО ПИСАТИ ЦЕЙ ПОСТ ПРО ПРОХАННЯ ПРО ДОПОМОГУ КОШТАМИ, Я ВСЕОДНО МУШУ ПИСАТИ, Я НЕМАЮ ВИБОРУ І УСЕ!!!!
ПРОСИМО ЛЮДЕЙ ВІДГУКНУТИСЯ НА ПОКЛИК І ПРОХАННЯ АНІЧКІ, ТРЕБА ЯКНАЙШВИДШЕ ЇХАТИ НА ЛІКУВАННЯ ЗА КОРДОН, ТОМУ ЩО ТУТ, МИ ТАКОЖ ВИТРАЧАЄМО КОШТИ У РОЗМІРІ ЩО ТИЖНЯ 40 ТИСЯЧ ГРН!!!
ПРОСИМО ПРО ПОСИЛЬНУ ДОПОМОГУ!”,-ЗВЕРТАЮТЬСЯ РІДНІ.

Реквізити для допомоги
ПриватБанк
5168 7574 0312 2189
Приймич Леся Орестівна

Ощадбанк
5167 4901 4461 4956
Приймич Леся Орестівна!
068(236 38 92) моб.тел. Леся ( мама Анічкі)
Вайбер 068 ( 236 38 92)

“ПРОСИМО ПРО ДОПОМОГУ,ТАКОЖ ВДЯЧНІ ЩИРО ТИМ ЛЮДЯМ ЯКІ ДОПОМОГЛИ, ЗДОРОВ’Я ВАМ МІЦНОГО І БОЖОГО БЛАГОСЛОВЕННЯ”

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: