facebook

Батько вбитої Даші Лук’яненко пояснив чому відмовився оскаржувати вирок суду

Він зазначив, що не отримував грошей, які постановив виплатити суд.
Батько жорстоко вбитої на Одещині 11 річної Даші Лук’яненко оскаржує, що отримав хоча б якісь виплати від вбивці за смерть доньки. Він заявив, що не буде оскаржувати вирок тому, що зневірився в справедливості.

Пише - джерело.

Про це повідомляє Odesa Live з посиланням на OBOZREVATEL.

Окрім позбавлення волі суд постановив, що Тарасов повинен виплатити родині дівчинки 800 тисяч гривень збитку. Але в Тарасова не має способів віддати ці гроші.

“Дехто вважав, що ми вже отримали ці гроші, тому і відмовилися від своїх претензій. Це неправда! По-перше, ніхто нам ніяких грошей не виплатив, і навряд чи ми їх побачимо. Оскільки взяти з убивці нічого. У нього немає ніякої нерухомості, він не працював. Працюватиме у в’язниці, якщо захоче, і платитиме копійки. А може і зовсім відмовитися від роботи там. По-друге, він має ще державі віддати 117 тисяч гривень на судові витрати, експертизи тощо”
, – пояснює батько дівчинки.

За його словами, йому навіть почали дзвонити волонтери, дорікати в тому, що він нібито продався. Знайомі кажуть, що сім’я вже отримала гроші.

“Я боюся дружину вдома саму залишати. Комусь спаде на думку, що в нас удома гроші лежать, і вони можуть прийти грабувати. Я ще раз повторюю: я зневірився в справедливості, тому оскаржити вирок не хочу. Ми багато витерпіли за цей час, ще раз проходити через суд, слідство дуже важко. І грошей у нас немає, і навряд чи вони будуть. Я розумію, що люди зараз через карантин, локдауни збідніли. Але не чіпайте нас”,
– каже Лук’яненко.

Читайте також:  На Івано-Франківщині суд залишив на волі винуватця смертельної ДТП

Нагадаємо:

У середу, 20 січня, Роздільнянський районний суд Одеської області виніс вирок вбивці 11-річної Даші Лук’яненко – Миколі Тарасову. Хлопця засудили до 15 років ув’язнення, але рідні загиблої вважають, що таке покарання надто м’яке, в збираються його оскаржувати.
Батьки вбитої 11-річної Дар’ї Лук’яненко з райцентру Іванівка оскаржили вирок Роздільнянського районного суду Миколі Тарасову, але більше не вимагають для вбивці довічного ув’язнення. Однак, на цьому наполягатиме Одеська обласна прокуратура.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: