facebook

“Бачу цифру 5”: відома чаклунка розповіла, коли Україна повністю переможе путіна

“Бачу цифру 5”: відома чаклунка розповіла, коли Україна повністю переможе путіна

Пише - джерело.

В той час як аналітики впевнені, що в протистоянні великої російської армії і малої української, завдяки західній зброї, шансів на перемогу у путіна вкрай мало, у відьм своє бачення.

Ні для кого не секрет, що військові експерти, тактики та стратеги щодня намагаються проаналізувати всі фактори, які зараз тиснуть на росію для того, щоб зрозуміти, коли закінчиться активна фаза бойових дій, і на які сценарії чекати після цього. Водночас, прогнозувати точну дату закінчення війни в Україні не береться ніхто.

Анна Атаманова – таролог, медіум, спадкова відьма та ворожка, яка знає циганську, давньослов’янську та давньоєгипетську магію, а також магію Майя. Вона також займається корекцією життєвого шляху за допомогою кристалотерапії та цифр.

Свого часу Атаманова правильно передбачила, чому Росія тримається за Херсон, а також яка ймовірність штурму Одеси з боку Росії. І ось у своєму новому пророцтві таролог передбачала, що остаточної перемоги України в цій страшній війні не слід очікувати 2023 року.

Читайте також:  “Я побачила, як донька впала. Коли підійшла ближче, в неї вже не було голови” – історія жінки про знущання окупантів

Так, у коментарі YouTube “Прогноз” вона заявила, що на картах вона бачить цифру “5”. Хоча за цифрами на наступний рік можна трактувати як «5», медіум не впевнений, що наступного року Україні вдасться повернути свої землі.

Атаманова бачить перемогу Києва лише 2025 року. Вона вважає, що ЗСУ довго доведеться відвойовувати окуповані росією території.

Щодо Києва таролог заявила, що у Вишгороді та Дарниці буде не дуже спокійно.

Ракетні удари по Україні також продовжаться. Крім того, медіум вважає, що росіяни цілитимуться не лише критичною інфраструктурою, а й лікарнями.

А 2023 року до битв на суші додадуться «битви на воді».

Атаманова також зазначила, що шляхи слабшатимуть, у нього виникнуть нові проблеми зі здоров’ям. Наступного року його біополе буде не таким захищеним, як зараз.

До речі, а ось нумеролог Владислав Грицай вважає, що вже у червні наступного року росія буде змушена йти на переговори, бо ЗСУ на той час звільнить усі свої території у межах 1991 року.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: