facebook

Автомобільний ринок України заполонять дешеві авто з Канади

Канада хоче заборонити продаж автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння. Йдеться не лише про дизельні машини, а й бензинові.
Ця заборона може почати діяти з 2035 року. Саме через 14 років Канада повністю відмовиться від продажу нових автомобілів з двигуном внутрішнього згоряння, передає mmr.net.ua.

Пише - джерело.

Як повідомили, у Міністерстві транспорту Канади, уряд Канади встановлює обов’язкову вимогу, аби до 2035 року всі нові легкові автомобілі, які надходять у продаж, мали нульовий рівень шкідливих викидів. Таким чином країна на п’ять років пришвидшує свій план, яким раніше передбачалося досягнення цієї мети до 2040 року.

Читайте також:  Навіщо на ринку нюхати помідори і ще 4 залізних правила вибору продуктів. Не дайте вас обманювати!

Крім того, влада країни готує низку заходів, аби спонукати людей переходити на екологічно чистий транспорт.

Враховуючи те, що влада країни не бачить майбутнього навіть для нових авто з ДВЗ, то обмеження щодо вживаних машин можуть бути ще жорсткіші. Для українських автомобілістів це може означати одне – невдовзі вживані авто можна буде купити не лише на аукціонах в США, а й Канади. Прогнозовано, що авто з країни кленового листка будуть значно доступніші, ніж ті що пропонуються на вітчизняному ринку.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: