facebook

Астролог Влад Росс вказав точний місяць, коли можуть вбити Путіна

Диктатор РФ довго не проживе – його може не стати уже цього року. При цьому він помре не своєю смертю, прогнозує астролог.

Пише - джерело.

Російський диктатор Володимир Путін може померти уже цього року, він може вирушити на той світ влітку.

Такий прогноз зробив астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН. Він зазначає, що 17-18 березня Чорний Місяць, який ще називають Ліліт, увійшов до будинку смерті диктатора РФ Путіна.

Згідно з прогнозом астролога, глава Кремля може загинути у липні цього року. Причиною смерті може стати постріл з вогнепальної зброї або влучання дрона.

Читайте також:  Путін скоро заговорить, а Захід боїться розкриття домовленостей про продаж Криму в 2014-му – Світан

“До речі, у нього може повторитися ситуація, яка була у Гітлера. Він може отруїти себе, а потім йому хто-небудь пустить кулю в лоб”, – сказав Росс.

При цьому Росс зазначає, що після смерті російського диктатора війна в Україні не закінчиться. Подальший розвиток ситуації залежатиме від того, хто стане президентом Росії після Путіна.

Згідно з прогнозом астролога, якщо місце глави РФ посяде проукраїнська людина, то одразу припиняться обстріли українських територій й нам повернуть Крим. У тому ж разі, якщо новим президентом країни-агресорки Росії стане інший диктатор, то війна може залишитися “замороженою” на багато років.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: