facebook

Астролог передбачила смертельні удари по Києву та інших містах

Астролог Яна Езотеричка назвала низку українських міст, які найближчим часом можуть дуже постраждати через російські атаки. Яким містам загрожує небезпека і як врятуватися – читайте в матеріалі.

Пише - джерело.


Експерт розповіла, що над Черкасами, Києвом, Дніпром, Кривим Рогом, Запоріжжям, Павлоградом, Харковом, Херсоном, Миколаєвом, Львовом, Вінницею та Одесою нависла серйозна небезпека.

За її словами, починаючи з 8 листопада, ситуація в цих містах значно погіршиться. У Києві можуть бути смертельні “прильоти”, а в Херсоні і зовсім буде справжня “м’ясорубка”. В інших містах ситуація буде не менш складною, окупанти бомбитимуть їх і вдень, і вночі.

Читайте також:  “Українців з хворобами заберуть в армію, всі чоловіки потраплять у військкомат”: як мобілізація посилиться з 1 листопада?

“Цього тижня можуть бути смертельні удари по Києву. Може бути заморозка війни, може трохи посилитися. Позбавлення води і світла можуть продовжуватися. Хоча, місто готове до важких подій, які можуть статися”, – сказала Езотеричка на своєму YouTube-каналі.

Також експерт закликала українців покинути ці міста, бо там може бути велике горе.

“В Одесі може бути горе. Варто бути обережним поруч з міськими будівлями влади. Там перебувати категорично не можна”, – додала вона.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: