facebook

Астролог назвав точний місяць закінчення війни в Україні

Нам потрібно вдарити по Москві, вважає Росс.

Пише - джерело.

Відомий астролог Влад Росс розповів, коли ми зрозуміємо, що повномасштабна війна РФ проти України почне закінчуватися. Путіна не врятує його спроба мобілізувати якомога більше росіян, загострення в лютому йому теж не допоможе, вважає експерт.

Світ буде і далі допомагати Україні, розповів Влад Росс. І поки РФ намагатиметься закидати фронт “гарматним м’ясом”, наші захисники знищуватимуть окупантів “залізом”.

“Нам на “Рамштайні” ще дадуть літаки. Залізо б’є м’ясо, скільки б Путін не відправляв м’яса в Україну, наше залізо буде його знищувати”, – зазначив Росс.

Читайте також:  Трагічна звістка сколихнула Прикарпаття. У бою за Україну героїчно загинув наш земляк, патріот і відважний захисник Юрій ВИШНЕВСЬКИЙ

За словами астролога, вже незабаром війна може закінчитися. Він навіть назвав місяць, коли це може статися. Однак для цього, вважає Росс, Україні потрібно завдати удару по РФ.

“Нам потрібно розбити Москву. Тоді почне закінчуватися війна. Це може статися вже в березні. Буде повернення в петлі Марса, раніше вона проходила, коли ми вдарили по Кримському мосту. Березень дуже вдалий для переворотів в Росії”, – зазначив астролог.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: