facebook

Астролог назвала рік закінчення війни

За її словами, найближчим часом ми будемо перебувати в підвішеному стані.

Пише - джерело.

Астролог і таролог Яна Тимощук розповіла, що цього року повномасштабна війна в Україні не закінчиться. За її словами, вже зовсім скоро ми почнемо повертати свої території, виганяти загарбників з населених пунктів, але говорити про повне припинення бойових дій ще рано.

“Зараз ситуацію в країні можна порівняти з пораненою людиною. Попереду на неї чекає операція, але в цілому стан стабільно непоганий. Карти показують, що активні бойові дії можуть затягнутися на роки. Якийсь переломний момент може статися мінімум через рік. Але це не завжди буде в такій активній фазі”, – сказала Тимощук в інтерв’ю УНІАН.

Читайте також:  Просування російської армії в Україні майже зупинилося: західні аналітики розповіли, як це вдалося зробити

При цьому вона переконана, що насправді тільки до 2030 року у нас буде повна ясність того, що відбувається. Поки ми будемо перебувати в підвішеному стані.

Крім того, астролог попередила, що незабаром все ж буде дуже “гаряче” на тих територіях, де йдуть активні бойові дії, тому вона рекомендує звідти виїхати. В першу чергу це стосується заходу України.

Нагадаємо, таролог Яна Тимощук в інтерв’ю УНІАН розповіла, які події відбуватимуться на фронті найближчим часом, які населені пункти під загрозою, чи закінчиться цього року терор нашої країни, і коли помре Путін.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: