facebook

Арестович не значиться у списку радників глави Офісу Президента: ЗМІ опублікували документ

У голови ОП Андрія Єрмака 46 радника

Пише - джерело.

Арестович не значиться у списку радників глави Офісу Президента: ЗМІ опублікували документ
Глава Офісу Президент Андрій Єрмак має 46 штатних та позаштатних радників. Проте Олексій Арестович не значиться у цьому списку.

Про це повідомляє видання “Тиждень”.

У повідомленні йдеться, що за рік кількість радників голови ОП збільшилась. Втім, Арестовича до цього переліку так і не додали.

Водночас ЗМІ практично завжди підписують Олексія Арестовича як радника глави Офісу Президента. Наприклад, інтерв’ю журналіста Дмитра Гордона та Олексія Арестовича за 11 вересня. Воно так і підписано “Інтерв’ю Дмитра Гордона із радником голови Офісу Президента України Олексієм Арестовичем. 2022 рік”.


Варто зазначити, що ще наприкінці травня Арестович мав назву “радника керівника Офісу Президента” на офіційній сторінці ОП у соцмережі Telegram. Зокрема, його облікові записи називали в переліку офіційних для отримання “перевіреної інформації з надійних джерел”.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував інформацію, яка викликала бурхливу реакцію серед українського суспільства щодо посади Олексія Арестовича.

Читайте також:  Зеленський прибув з робочою поїздкою на Івано-Франківщину

Подоляк підтвердив, що Арестович не є ані радником керівника Офісу Президента України, ані радником будь-кого із його заступників, тому в інформаційному запиті його прізвища і не було. Його посада – радник Офісу президента України.

Про це Подоляк написав у себе на Twitter.

“Так от, пан Арестович справді не є ані радником керівника Офісу Президента України, ані радником будь-кого із його заступників. Він так багато говорить, що ми зробили його… радником одразу всього Офісу. Саме так його посада незмінно й називається вже декілька років (по складах): радник Офісу Президента України. Яким він офіційно і є згідно зі штатним розписом”, – йдеться у його дописі.

Варто зазначити, в інформаційному запиті “Українського тижня” від Офісу Президента у переліку усіх штатних та позаштатних радників не було Олексія Арестовича, попри те, що він сам завжди говорив, що він радник керівника ОП. Ця інформація викликала бурхливу реакцію в українців.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: