facebook

Арестович натякнув, коли Україна буде у НАТО (відео)

Радник Офісу президента Олексій Арестович натякнув, коли Україна може стати членом Організації Північноатлантичного договору (НАТО).

Пише - джерело.


Свою думку з цього приводу він висловив на каналі Фейгін LIVE.

“Всі сигнали послані. Навіть сам факт, що через чотири години після президента Зеленського виступає глава НАТО… Зрозуміло, що починається довгий діалог, зрозуміло, що прямо завтра не буде… за це, як завжди, доведеться поборотися, і у цьому цінність Заходу. Будь-які рішення мають бути обґрунтовані, аргументовані… Але нагадую, що у липні наступного року відбудеться саміт НАТО. Якраз класика-півроку і вперед”, – натякнув він.

Арестович упевнений, що після подачі Україною заявки на вступ до НАТО, а також після реакції генсека Альянсу Столтенберга і позитивної реакції країн-членів НАТО (Канада, Естонія, Латвія, Литва) ймовірність ядерного удару РФ істотно знизилася.

“Після цього бити ядерною зброєю… та й взагалі воювати з країною-членом НАТО якось складніше…”, – додав Арестович.

Україна подає заявку на вступ до НАТО: що відомо
30 вересня відразу після оголошення Путіним анексії нових територій України президент України Володимир Зеленський оголосив про подачу заявки на вступ до НАТО “у прискореному порядку”:

Читайте також:  В Одесі пара зайнялась сексом посеред вулиці: вони не реагували на людей (відео)

“Де-факто ми вже пройшли свій шлях до НАТО. Де-факто ми вже довели сумісність зі стандартами Альянсу. Вони реальні для України – реальні на полі бою і в усіх аспектах нашої взаємодії… Ми довіряємо один одному, ми допомагаємо один одному, і ми захищаємо один одного. Це і є Альянс. Де-факто. Сьогодні Україна подає заявку, щоб зробити це де-юре. За процедурою, яка буде відповідати нашому значенню для захисту всієї нашої спільноти. У прискореному порядку”.

Через кілька годин на заяву Зеленського відреагував генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг. Він заявив, що двері для вступу України до Альянсу відкриті:

“Будь-яка демократична держава в Європі має право подати заявку на членство в НАТО, і союзники НАТО поважають це право. І ми заявляли знову і знову, що двері НАТО залишаються відкритими. І ми продемонстрували це протягом минулих років”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: