facebook

Анатолій Анатоліч заявив, що зробить усе, аби Стужук та інші зірки-зрадники не повернулися до України

Телеведучий закликає ігнорувати усіх зірок-зрадників.

Пише - джерело.

Шоумен Анатолій Анатоліч несподівано заговорив про скандальну блогерку Софію Стужук та заявив, що особисто посприяє тому, аби вона не змогла повернутися в Україну.

У сторіз в Instagram телеведучий відреагував на нещодавню заяву блогерки про те, що масовані ракетні обстріли України минулого тижня це наслідки “енергії” після вибуху на Кримському мосту.

“Не можна бути за мир і при цьому нестримно радіти смертям чи руйнуванням в інших. Значить, ви не за мир точно”,
– написала Стужук.

Такі слова Софії обурили користувачів Мережі та викликали хвилю хейту у бік зрадниці. Анатолій Анатоліч вважає, що тепер за свої висловлювання проросійська блогерка та всі інші зірки-зрадниці мають поплатитися.

Читайте також:  "Кінець казки?": Віктор Павлік ризикує втратити і свою четверту дружину, Катерина Реп'яхова заговорила про розрив з чоловіком


“Якщо Софія Стужук, Регіна Тодоренко, Жанна Бадоєва, Анна Сєдакова, якщо хтось з цього непотребу вирішить повернутися до України після нашої перемоги, я буду особисто робити все, щоб вони покинули якомога швидше цю країну. Я вам зараз офіційно про це заявляю. Можете їм передати це миле відео біля київських дерев”, – заявив телеведучий.

Також шоумен пожалкував про те, що не стояв поруч із людьми із плакатами, коли вони ігнорували концерти Басти в Україні.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: