facebook

Активісти у Швейцарії наполегливо вимагають депортувати коханку Путіна – Аліну Кабаєву – з країни

Фаворитку Путіна та його ймовірну коханку Аліну Кабаєву хочуть видворити зі Швейцарії, де вона живе з дітьми.

Пише - джерело.


Активісти ініціювали збір підписів під відповідною петицією на сайті change.org. Наразі вона зібрала майже 67 тисяч підписів.

Вважається, що 38-річну олімпійську гімнастку Алину Кабаєву відправили у приватне шале до Швейцарії на початку цього місяця, оскільки Путін запланував військове вторгнення в Україну, яке почалося 24 лютого і триває досі.

У петиції, поданій два тижні тому громадянами Росії, Білорусі та України, міститься заклик до швейцарської влади вигнати Кабаєву зі Швейцарії та депортувати її назад до Росії.

Читайте також:  "Були сусідами": поховали Ольгу Бочковську та Павла Ящука, які загинули внаслідок аварії у Лозовій

Звернення, в якому Кабаєва описується як “улюблена дружина диктатора та військового злочинця Путіна”, відтоді набрало близько 67 тисяч підписів. “Настав час возз’єднати Єву Браун з її фюрером “, — йшлося у петиції. “Незважаючи на війну, у Швейцарії, як і раніше, перебуває посібниця путінського режиму”.

Як пише Daily Mail, Захід досі не наклав санкції на Кабаєву, яка, за чутками, є таємною коханкою Путіна, а може навіть його дружиною (на фотографіях у Аліни на пальці є обручка).

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: