facebook

Агітація і провокація: у Івано-Франківську чоловік з ножем напав на кандидата в депутати

Увечері шостого жовтня в Івано-Франківську на вулиці Івана Павла II біля магазину «АТБ» п’яний чоловік з ножем напав на кандидата у депутати та вимагав припинити агітацію.

Про інцидент повідомив у соціальній мережі у Facebook кандидат в депутати від “ЄС” Сергій Мисько. За його словами, весь процес провокації постійно знімало двоє людей з різних ракурсів, передає Західний кур’єр.

Пише - джерело.

За словами Серігя Мисько разом з неадекватним нападником була група з чотирьох осіб відверто кримінальної зовнішності, які також почали провокувати агітаторів на дії у відповідь.

Читайте також:  Франківчанка Тіна Кароль поділилась сімейним відео зі своїм сином Веніаміном

«Побачивши, що ми не піддаємося на провокацію один із групи підтримки нападника наніс удар в голову особі з ножем, спровокувавши потасовку. В результаті чого були пошкоджені два щити з фото світлинами», – йдеться у дописі.

На допомогу підійшли небайдужі громадяни і група підтримки нападника втекла в невідомому напрямку, а чоловіка з ножем люди затримали та передали поліції. При обшуку поліцейські виявили у хулігана три ножі. Нападником виявився 48-річний житель Івано-Франківська.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: