facebook

На Калущині відкрили меморіальний комплекс захисникам та захисницям України. ФОТО

Сьогодні у Новицькій територіальній громаді урочисто відкрили меморіальний комплекс захисникам та захисницям України «Лицарям слави та Ангела Миру», будівництво якого тривало впродовж кількох років.

Перша частина монумента була споруджена ще у 2021 році. Про це повідомляють у пресслужбі Світлани Онищук Голови Івано-Франківської ОВА.
“У молитві ми згадуємо Героїв, які загинули, захищаючи територіальну цілісність держави, а також просимо захисту для нашого відважного війська, яке на передових позиціях стримує ворожу навалу”, – зазначила очільниця Прикарпаття.
Світлана Онищук вручила обласну нагороду “Доблесть Прикарпаття” Степану Якимовичу, завдяки наполегливості й таланту якого в громаді й з’явився меморіальний комплекс. Саме він спершу запропонував ідею, а згодом за підтримки людей доброї волі її втілив на камені задля пам’яті про своїх односельців, які віддали життя за вільне майбутнє України.
“Маємо пам’ятати ціну свободи і шанувати Героїв, які виборюють це право для всього народу!, – наголосила керівниця області. – Низько схиляємо голови у пам’ять про тих, хто вже не з нами! Дякуємо за захист кожному та кожній, хто нині наближає справедливу перемогу України”.





Пише - джерело.
Читайте також:  Через аварію до вечора не буде води в обласній лікарні та у понад 20 будинках Франківська

The post На Калущині відкрили меморіальний комплекс захисникам та захисницям України. ФОТО appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: