facebook

Топ українських серіалів для затишного вечора

Якщо ви шукаєте цікаву кінострічку на вечір, то рекомендовано переглянути найкращі українські серіали. Доступні різні варіанти на будь-який смак, починаючи від історичних епопей і зворушливих мелодрам, і закінчуючи легкими молодіжними комедіями. Далі розповімо про найпопулярніші з них.

Пише - джерело.

«Сага» — нелегкі життєві випробування

Серіал, що складається з 12 серій, розповідає про життя цілих шести поколінь родини Козаків. На їхню долю випадають нелегкі випробування:

  • дві світові війни;
  • Голодомор;
  • сталінські репресії;
  • розпад Радянського Союзу;
  • Революція Гідності.

Вижити в справжнісінькому вирі подій їм допомагають міцні родинні вузли. В унікальному світі кожного члена родини є місце для надій, віри в краще, сміху і сліз.

«Я — Надія» — драматичний серіал про працівників екстреної допомоги

Повномасштабне вторгнення змусило багатьох медиків покинути свої робочі місця та переїхати з Харкова до безпечніших місць. Однією з тих, хто залишився в оточеному місті всупереч усьому, стала молода фельдшерка, на ім’я Надія. Попри постійні обстріли, вона рятувала життя і віч-на-віч зіткнулася з ворогом.

«Спіймати Кайдаша» — переосмислена історія сварливого сімейства

З легкої руки Наталії Ворожбит — сценаристки трагікомічного телесеріалу герої повісті Івана Нечуя-Левицького перевтілилися на більш сучасне сварливе сімейство. Дії серіалу відбуваються у 2005-2014 роках, упродовж яких свекруха і невістка з бойовим характером не можуть знайти спільну мову, а чоловіки втрачають довіру один до одного.

«Молода» — чи можна почати нове життя після 40 років?

Сорокарічна Ольга після розлучення з чоловіком намагається відновити кар’єру у видавництві. Непереборною перешкодою для неї стає вік. Молоді роботодавці вважають редакторів після сорока вмирущим видом і відверто знущаються з героїні під час співбесід.

Читайте також:  Комісія Палати представників США проведе спеціальне засідання щодо протидії агресії Китаю

Після кількох невдалих спроб вона відшукує доволі просте розв’язання проблеми — переписує резюме із зазначенням віку 26 років. Після цього в Ольги починається нове життя: вона знаходить таку омріяну роботу і молодого чоловіка, який симпатизує головній героїні. Однак чи зможе вона повністю відповідати зазначеному віку?

«І будуть люди» — історична сага про життя українських селян

Сюжет розповідає про трагічне життя 12 головних героїв за часів Голодомору та періоду колективізації. В основі роману Анатолія Дімарова, який було успішно екранізовано, лежать правдиві історії українців, що жили на зламі історичних епох.

«Кава з кардамоном» — зворушлива історія забороненого кохання

Дії історичної мелодрами відбуваються у Львові в середині ХІХ століття. Тут розповідається про кохання шляхтича Адама, який має дружину, до молодої сироти Анни. Такі почуття є забороненими, приносять труднощі, неприємності та осуд консервативних жителів міста.

З нами ви зможете дивитися улюблені серіали відмінної якості онлайн у будь-який зручний час. Завдяки додатку фільми стануть доступні також офлайн. Ми дбаємо, щоб ви першими побачили прем’єри та ексклюзиви.

The post Топ українських серіалів для затишного вечора appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: