facebook

В Івано-Франківську привітали медичних працівників напередодні професійного свята. ФОТО

На сьогодні медичні працівники демонструють героїзм та мужність у такий складний час. Своїм щоденним подвигом вони доводять, що немає нічого неможливого, коли мова йде про життя та здоров’я людей.

Більше 300 медиків з Івано-Франківської області наразі перебуває на передовій.

Пише - джерело.

Насамперед на заході вшанували пам’ять 9 медичних працівників, які загинули у зоні бойових дій від початку повномасштабного вторгнення.

А також переглянули відеопривітання від колег, які служать в лавах ЗСУ.

“Для мене це покликання, це місія кожного із вас – рятувати людей. Саме ця місія починається з любові до людини. Поряд зі своєю професійною діяльністю, ви займаєтеся волонтерською. Ви кожен день донатите, щоби підтримати Збройні Сили України. Кожен із вас своєю титанічною жертовною працею робить усе, щоб наблизити нашу таку очікувану перемогу. Щирі слова подяки нашим лікарям, які сьогодні далеко від дому, на фронті, в тяжких умовах лікують наших захисників і захисниць. Це справді великий героїзм, любов до країни, патріотизм і любов, перш за все, до людини!” – зазначила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.















The post В Івано-Франківську привітали медичних працівників напередодні професійного свята. ФОТО appeared first on Місто.

Читайте також:  На війні загинув боєць з Долини – Максим Сальніков (ФОТО)

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: