facebook

Як оновити свої дані та не загриміти у ТЦК: у ЦНАПі дали інструкцію

Знадобиться

Пише - джерело.

З 18 травня набирає чинності закон про мобілізацію, який наказує військовозобов’язаним громадянам оновити свої персональні дані. Цей процес можна здійснити кількома способами: через додаток “Дія”, звернувшись до ТЦК або відвідавши ЦНАП. Про це пише “Нежатін”.

Для того, щоб оновити дані через центр надання адміністративних послуг, необхідно особисто з’явитися до відділення ЦНАП з паспортом та ідентифікаційним кодом. Після заповнення заяви адміністратор проводить процедуру її оформлення, після чого заявник отримує екземпляр із підтвердженням.

У заяві слід зазначити такі дані:

Прізвище, ім’я, по батькові;
Дата народження;
Фактична адреса проживання (у разі, якщо вона відрізняється від адреси реєстрації);
номер контактного телефону;
Адреса електронної пошти (за наявності).
Не забувайте, що важливо вказувати актуальні дані, оскільки це допоможе державі знати про ваше місцезнаходження та контактну інформацію у разі потреби.

Читайте також:  На Прикарпатті бійці бригади «Лють» проходять спеціальну підготовку

Отримані заяви передаються до державного реєстру “Оберіг”, забезпечуючи таким чином своєчасне та точне інформування про громадян та їх місця перебування. Ця процедура займає небагато часу – приблизно 10 хвилин, але важлива для підтримки актуальної інформації про військовозобов’язаних громадян. Тому не відкладайте її на потім та оновіть свої дані вчасно.

Який штраф очікує за не уточнення даних у ТЦК

Зокрема, відповідно до змін, за порушення правил військового обліку під час воєнного стану може призвести до штрафу у розмірі від 17 000 до 25 500 гривень. Ці штрафи застосовуються у випадках, коли особа не перебуває на обліку або не оновила свої дані вчасно.

Сообщение Як оновити свої дані та не загриміти у ТЦК: у ЦНАПі дали інструкцію появились сначала на NEWS TiME.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: