facebook

Прикарпатцям на замітку: Іспит з водіння тепер можна здавати необмежену кількість разів

В Україні скасували обмеження щодо кількості спроб складання практичних іспитів з водіння для отримання водійського посвідчення.

Пише - джерело.

Про це пише УП за посиланням на МВС.

“Ви часто запитували “коли?” І от нарешті! Скасовано обмеження щодо кількості спроб складання практичних іспитів для отримання водійського посвідчення”, – повідомили у міністерстві.

Повідомляється, що упродовж року після завершення навчання в автошколі та отримання свідоцтва про теоретичну підготовку кандидат має: необмежену кількість спроб для складання теоретичного іспиту; необмежену кількість спроб упродовж двох років з дня видачі свідоцтва про закінчення практичної підготовки для складання практичного іспиту.

Читайте також:  Ситуація в Україні дозволяє почати вихід з карантину 11 травня, – МОЗ

Інтервал між складанням теоретичного або практичного іспитів (у разі неуспішного складання) становить не менше ніж 10 календарних днів.

Результат успішно складеного теоретичного іспиту буде дійсним упродовж 1 року, а практичного – два роки.

У Головному сервісному центрі МВС на коментарі до цієї новини відповіли, що зняття обмежень стосується і тих, хто вже задавав практичний іспит з водіння, але мав неуспішну спробу чи 2 спроби (загалом раніше було лише 3 спроби для здачі іспиту).

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: