facebook

Якому знаку зодіаку пощастить 25 травня

Везіння потрібне завжди і всім, але в наш – непростий – час без нього особливо важко обійтися, тому так важливо знати, що зірки – та й сама доля – перебувають на твоєму боці.

Пише - джерело.

Обставини нашого життя змінюються постійно, то піднімаючи нас на вершину успіху, то опускаючи до поганого настрою і, як нам здається, безнадійності. Ось тільки чи варто впадати у відчай, якщо ми можемо стати улюбленцями долі будь-якої миті! Якому знаку зодіаку пощастить сьогодні – 25 травня?

Приплив енергії, яку багато хто з нас відчує цього дня, може зіграти з людиною злий жарт: відчуття, яке описують як “море по коліна”, зазвичай не сприяє успіху у всіх сферах життя – як у професійній, так і в особистій. Тим, хто хоче його досягти, рекомендується, незважаючи на емоційний та енергетичний підйом, зберігати спокій і вміння тверезо мислити, інакше час і сили будуть витрачені даремно. В цей час також можна загадувати бажання, але формулюючи їх – особливо вголос – важливо робити це максимально точно, ретельно добираючи слова, інакше можна отримати зовсім не те, що потрібно.

Читайте також:  Гороскоп на 30 грудня для всіх знаків зодіаку: день підбиття підсумків

Водолій (21.01 – 18.02)
Водоліям, яким необхідно досягти важливих професійних чи бізнес-домовленостей, зірки настійно рекомендують призначати на цей день ділові переговори – вони виявляться напрочуд вдалими. Партнери, з якими зустрінуться представники знака, легко підуть назустріч і поступляться, якщо ціною питання стане компроміс. Зустріч зовсім не обов’язково проводити за повного офіціозу – в неформальній обстановці домовитися буде набагато легше.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: