facebook

Якому знаку зодіаку пощастить 10 травня

Астрологи вважають цей день часом подолання сумнівів – насамперед у правильності своїх дій і намірів.

Пише - джерело.

Не варто добиватися свого будь-яким шляхом, діючи за принципом “мета виправдовує засоби”: те, що призначено людині долею, прийде до неї без особливих зусиль – як фізичних, так і моральних, а все інше, навіть якщо його отримати, щастя не принесе. Щодо робочих проєктів потрібно віддавати перевагу завершенню вже розпочатих справ, а не початку нових.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 10 травня для Овнів

День сприятливий для того, щоб зустрічатися з друзями та родичами – навіть якщо вдень через зайнятість на роботі для цього не буде часу, побачення з ними можна перенести на вечір.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 10 травня для Тельців

Сьогодні бажано не допускати думок про матеріальне – вони будуть тягнути вас до землі, тоді як духовні цінності уможливлять сплеск натхнення та пов’язаного з ним успіху в роботі.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 10 травня для Близнят

День – чи хоча б його частину – бажано присвятити культурному дозвіллю: сходити до театру чи на виставку, побувати на екскурсії містом – мало хто може похвалитися тим, що знає все про місце, в якому живе.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 10 травня для Раків

Не варто витрачати час і сили на вирішення проблем, які вже певний час серйозно вам докучають: нинішній день виявиться для вас по-справжньому чарівним – багато з них вирішаться самі собою.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 10 травня для Левів

Зустріч із коханою людиною, навіть якщо вона була призначена заздалегідь, бажано відкласти хоча б на кілька днів: сьогодні є ризик посваритися через дрібницю, що не найкраще позначиться на стосунках.

Читайте також:  Гороскоп на 25 квітня 2023 — що обіцяють астрологи

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 10 травня для Дів

Представники вашого знака – мабуть, єдині у всьому зодіакальному колі, хто сьогодні може розпочинати реалізацію нового проєкту, найголовніше – ретельно обміркувати всі свої дії.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 10 травня для Терезів

Як би вам сьогодні не хотілося піти на ризик, пам’ятайте, що він має бути мінімальним, лише так вам вдасться виграти, а не втратити, а за вищих ставок – навпаки.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 10 травня для Скорпіонів

Присвятіть день складанню планів на майбутнє: сьогодні ви ясно бачитимете свої перспективи, що само собою важливо, а також зрозумієте, якими засобами можна досягти поставленої мети.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 10 травня для Стрільців

День сприятливий для того, щоб відкинути сумніви, повірити у власні сили та розпочати справу, яку так люблять представники знака: почати діяти, наближаючи мету, яку ви поставили перед собою.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 10 травня для Козорогів

Сьогодні вам вдасться визначити причину проблеми, яка докучала вам останнім часом, а отже, ви нарешті зможете успішно вирішити її, а заразом і забути про неї назавжди.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 10 травня для Водоліїв

Необхідно відмовитися від негативних думок та ідей і зосередитися лише на позитивних, які спадатимуть на думку – вони матимуть всі шанси на успішне втілення в життя.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 10 травня для Риб

Люди, які оточують вас, будуть цього дня налаштовані доброзичливо, тому не варто провокувати їх на негативні реакції – в такому разі винними у конфлікті, що виник, будете лише ви.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: