facebook

Погоду в Україні зіпсує активний балтійський циклон – синоптик

Погоду в Україні зіпсує активний балтійський циклон

Пише - джерело.

Разом з опадами та сильним вітром в Україні очікується й потепління.

Сьогодні та завтра погоду в Україні зіпсує активний балтійський циклон, але водночас очікується суттєве потепління. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, передає meteoprog.

“У суботу на всій території країни пройдуть помірні опади у вигляді дощу та снігу. Посилиться вітер західної чверті, а також відчутно підвищиться температурний фон”, – прогнозує синоптик.

Погода на сьогодні
У західних областях вдень місцями очікується невеликий дощ. У Карпатах протягом доби складні погодні умови: сильний сніг, мокрий сніг, хуртовини. Вітер західний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с, у високогірній частині Карпат до 25 м/с.

У північній частині країни вдень очікується невеликий мокрий сніг, дощ та мряка. Вітер вдень західний, 9-14 м/с, місцями пориви до 15-17 м/с. Температура повітря +2…+7 °С.

У центральних областях вранці та вдень опади у вигляді снігу, мокрого снігу з переходом у дощ. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південний із переходом на західний, 7-12 м/с. Температура повітря підвищиться до +3…+8 °С.

На півдні України вранці та вдень невеликий, подекуди помірний дощ, у Приазов’ї з мокрим снігом. Місцями пориви вітру до 15-17 м/с. Температура повітря вдень +6…+11°С.

Читайте також:  Завірюхи та низькі температури: синоптики спрогнозували, що ця зима буде холоднішою ніж минула

На сході вдень очікується помірний сніг, мокрий сніг, місцями з дощем. Вдень буде до -1…+4 °С.

Погода на завтра

19 лютого у західній частині країни очікується дощ із мокрим снігом, у Карпатах помірні опади. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 0…+5 °С, вдень +3…+8 °С, на Закарпатті та Буковині до +10 °С.

У північних областях місцями пройде невеликий сніг, мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-17 м/с. Температура повітря вночі -2…+3 °С, вдень 0…+5 °С.

У центральних областях вночі місцями очікується невеликий дощ із мокрим снігом, вдень без істотних опадів. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1…+4 °С, вдень +2…+7 °С.

На півдні України вночі пройде помірний дощ, вдень місцями невеликий дощ. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2…+7 °С, вдень +6…+11°С, на Одещині до +13°С.

У східній частині протягом доби подекуди очікується невеликий мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3…+2 °С, вдень -1…+4 °С.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: