facebook

Дуже сумний прогноз! Таролог та астролог назвали дати завершення війни в Україні

Найбільше бажання українців – закінчення війни, яка принесла багато лиха на нашу землю. Відомий таролог Яна Тимощук та астролог Ганна Вергелес спрогнозували розвиток ситуації та назвали орієнтовні дати припинення бойових дій.

Пише - джерело.

Яна Тимощук зробила розклад на картах Таро і дійшла висновку, що чекати на перемогу у 2023-му не доводиться. Езотерик вважає, що повномасштабна війна з російськими окупантами закінчиться лише через два роки. Вона заявила, що вже з липня 2023 року в Україні буде переломний момент, але повне припинення вогню очікується не раніше ніж у 2025 році.

“Ми відчуватимемо силу і зрушення у травні. 15-й аркан “Диявола”, яким володіє РФ, яка увійшла на наші території, закінчується саме в травні. Влітку буде набагато простіше”, – поділилася Тимощук.

Раніше таролог зазначила, що рашисти готуються до нового наступу та продовжуватимуть обстрілювати населені пункти. Вона закликала українців у лютому уникати місць великого скупчення людей.

Найнебезпечнішими містами будуть Київ, Одеса, Запоріжжя, Мелітополь, Краматорськ, Житомир та Суми.

Читайте також:  Скільки ще може бути масованих ударів по Україні: експерт оцінив запаси ракет Росії

Астролог Ганна Вергелес спрогнозувала активні військові дії у лютому-березні 2023-го, а у квітні-червні вона бачить сприятливі умови для переговорного процесу із загарбниками. Вона запевнила, що в Україні буде сприятлива ситуація, а на РФ чекають важкі часи.

“Щодо завершення війни я б виділила три точки: найімовірніше, почнеться мирний процес навесні, навіть ближче до літа – кінець квітня, травня та перша половина червня. Вже з квітня-травня у нас починається інша фаза – дипломатична. Але це як результат березня “, – пояснила фахівець із зірок

Наступна дата, коли виток війни зменшиться – листопад 2023 року. Останньою точкою виходу з військових дій названо період з квітня по травень 2024 року. Таким чином, найоптимістичнішим прогнозом закінчення бойових дій є весна наступного року, а в листопаді цього року вирішуватимуть багато гуманітарних проблем.

“От цей процес навіть за найоптимістичніших сценаріїв закінчиться навесні 2024 року”, – пояснила Вергелес.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: