facebook

“Буде ще одна велика катастрофа”: Астролог назвала міста України, над якими нависла загроза

“Буде ще одна велика катастрофа”: Астролог назвала міста України, над якими нависла загроза

Пише - джерело.

Війна в Україні починає набирати нових обертів. Як каже астролог Яна Тимощук у своєму прогнозі на тиждень з 23 січня по 14 лютого, буде важкий і дуже депресивний період, передають Патріоти України.

“Якщо говорити про небезпечні дати, про небезпечні числа, то агресор діє за астрологічними принципами. Починається Молодик, і агресор може активізуватися. На цьому тижні карти показують смерть з управління, буде знову трагедія або подія. З 22 січня почалося збільшення Бога війни Марса. Багато хто буде перебувати в депресії. На полі бою буде важко”, – каже астролог Яна Тимощук у своєму прогнозі. За її словами, окупанти готують новий наступ і провокації.

Хто така Яна Тимощук
Яна Тимощук (Езотеричка) – езотерик, ведичний астропсихолог, таролог. Автор унікальної методики прогнозування, йдеться на YouTube-каналі астролога.

“З 22 січня по 14 лютого в окупантів будуть просування, наступи та провокації. Можуть бути у них якісь перемоги. Прильоти можуть бути не тільки на території України, але і в Росії. Окупанти займаються створенням власної зброї. Нам недостатньо зброї, щоб контрнаступати. Втрати будуть, але Україна з усім впорається”, – говорить астролог.

Коли може закінчитися війна
“Випадає карта аркан Диявола. Якщо відрахувати 15 місяців з дати настання 24.02, то отримуємо червень місяць 2023 року. У цей час хороший період для України та деокупації територій. На жаль, спеціально затягують війну, озброєння не вистачає”, – каже Тимощук.

Читайте також:  Астролог назвала п’ять міст, де незабаром почнеться битва за життя

При цьому, за її прогнозом, повне завершення війни можна чекати не раніше 2025 року. “Всі астрологічні аспекти говорять, що до 2025 року може закінчитися війна. У 2026-27 році буде змінюватися світ. Буде дуже багато змін”, – сказала астролог.

Гороскоп для міст України на період з 22 січня по 14 лютого
“Києву варто приготуватися. Можуть бути, на жаль, прильоти. Є карта смерті і 9 мечів. Будуть знову залякувати”, – каже астролог.

При цьому Тимощук зазначає, що на Київській ГЕС непроста ситуація.

“Є люди, які здають позиції”, – сказала вона.

В Дніпрі буде багато обману.

“Хтось при владі може обманювати. Якщо ви будете бачити точкові прильоти, не дивуйтеся. Ці позиції можуть здавати”, – говорить астролог у своєму прогнозі.

В Харкові йде зміцнення позицій, а в Мелітополі неприємні події.

“Наші хлопці дуже добре обороняються. У Мелітополі можуть бути смертельні прильоти”, – каже вона.

В Херсоні ЗСУ активізувалися.

“Там наші війська тримаються”, – додала вона.

В Слов’янську ситуація буде без змін.

“Може бути посилення ситуації. Донецька область напружена зараз”, – каже вона.

В Житомирі будуть втрати ресурсів.

“Окупанти готують складну ситуацію на цьому тижні”, – сказала вона.

В Миколаєві нестача захисту.

“Пішли руйнування, можливо приліт”, – додала Тимощук.

В Костянтинівці також важко, люди переїжджають.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: