facebook

На нас чекає вирішальний період: в Україні озвучили терміни закінчення війни

На нас чекає вирішальний період: в Україні озвучили терміни закінчення війни

Пише - джерело.

Росія не відступить від своїх намірів воювати за території України, навіть з огляду на те, що вся світова спільнота проти цього. При цьому найближчі два-три місяці можуть бути вирішальні.

При цьому він переконаний, що на сьогодні російським окупантам у жодному разі не вдасться перемогти у відкритому бою.

“Вони загнані в глухий кут, як щури, і від цього ще небезпечніші”, – наголосив Данілов.

Військове командування розуміє складність ситуації і зараз військовослужбовці готуються до найближчих двох-трьох місяців, які можуть стати вирішальними на даний час.

Читайте також:  ТЕРМІНОВО! Все буде у вогні! Мольфарка, яка ніколи не помилялася, сказала, що скоро ці 3 міста будуть у вогні…

За його словами, Росія продовжуватиме воювати, оскільки президент РФ Володимир Путін поставив усе на кін. Росіяни не відступлять, навіть якщо проти цього весь світ. Тому Україна так потребує допомоги у вигляді серйозного озброєння від західних партнерів.

“Сьогодні ми, розуміючи ці виклики, максимально готуємося, але розуміємо також, що нам дуже потрібна допомога наших партнерів”, – наголосив Данілов.

Хоч зараз Україна почала отримувати зовсім іншу допомогу, ніж було у квітні-травні. Європейські країни змінили свою думку про війну в Україні. Якщо раніше передавали каски та бронежилети, то зараз – важке озброєння, здатне перемогти противника.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: