facebook

Найбільш нервові та істеричні знаки Зодіаку

Всі ми час від часу нервуємо, але є кілька знаків Зодіаку, які впадають в істерику значно частіше, ніж інші.

Пише - джерело.

Астрологи розкажуть, що це за люди і як себе з ними вести.

Нервові люди — не значить негативні, адже далеко не завжди вони володіють негативною аурою. Поради експертів допоможуть вам навчитися розпізнавати людей з поганою енергетикою. Саме вони найчастіше приносять проблеми.

Рак

Хто б міг подумати, що зразкових чоловіків і дружин астрологи і експерти назвуть типовими «істеричками». Раки на перший погляд дуже спокійні і розсудливі. Насправді ж вони далекі від такого опису. Вони постійно переживають за роботу, за справи, але не завжди показують це.

Вони не кажуть, а роблять, тому їх переживання і стреси малопомітні для оточуючих. В періоди «загострення» Раків краще не чіпати, бо вони можуть бути дуже запальними і грубими. Астрологи досі не розуміють, як ці люди поєднують непоєднуване: в одну хвилину вони не можуть знайти собі місця, а наступні п’ять хвилин посміхаються і сміються.

Лев

Якщо ви хочете знайти того, хто краще за інших приховує свою нервову вдачу, то зверніться до Лева. Будь-який представник цього Знаку знає, як стримати свою злість або обурення, щоб потім наодинці з самим собою виплеснути це назовні. Леви не бажають втрачати свою репутацію, тому не стануть виходити на відкритий конфлікт, показувати всім свої сльози або грубість.

Читайте також:  Психологи назвали чоловічу рису характеру, яку найбільше цінують сучасні жінки

Представникам цього Знака якимось дивним чином вдається стримувати свою вогненну вдачу. З-за цього їх часто вважають одними з найбільш спокійних людей. Зрозуміло, це йде їм на користь, тому що в спокійному стані завжди простіше оцінювати обстановку, приймати важливі рішення.

Водолій

Водолії — дуже нервові люди, тому що вони ненавидять, коли щось йде не так. По суті це одні з головних перфекціоністів серед знаків Зодіаку. Їм потрібно, щоб все було за планом і розкладом. Вони бояться оступитися, втратити повагу оточуючих, їх прихильність і довіру.

Їм варто побоюватися ворогів і недоброзичливців. Водолії бувають дуже довірливими, за що їм теж доводиться платити своїми нервами. Ще астрологи зазначають той факт, що Водолії дуже ревниві: з-за цього їх іноді накривають потужні істерики, від яких страждають оточуючі.

Риби

Риби переживають за все. Складно знайти те, з-за чого вони точно не будуть хвилюватися і мучити себе. Найбільше їх дестабілізує чужа байдужість, обман. Коли хтось знецінює їх досягнення або справи, вони можуть впасти в депресію, почати нервувати і займатися самокопаннями.

Риб нервує відсутність у людини якихось позитивних начал і стереотипне мислення. Вони дуже розумні, неординарні, творчо розвинені, тому їх дратує дурість і небажання зрозуміти співрозмовника.

Якою б нервовою не була людина, їй завжди допоможуть заспокоїтися дихальні техніки. У будь-якій ситуації можна стримати свій гнів. Це буде краще, ніж давати волю емоціям.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: