facebook

Тисяча гривень за щеплення буде доступна обмежений час: стали відомі терміни

Отриману від держави тисячу гривень за вакцинацію потрібно використати протягом чотирьох місяців, а термін дії програми – з 19 грудня 2021 року до кінця 2022 року.

Пише - джерело.

Про це заявив у своєму Telegram-каналі нардеп від фракції “Голос” Ярослав Железняк.

Кабінет міністрів сформує список підприємств (за КВЕД), які перевірятимуться на відповідність обов’язковому критерію. Поки що це буде “Укрзалізниця”, авіакомпанії та підприємства з такими КВЕД: 59.14; 90.01, 90.02, 90.04; 91.02; 93.11, 93.12, 93.13 – кінотеатри та театри, музеї, галереї, спортзали та спортивні гуртки.

Читайте також:  ВАКЦИНУВАЛИ, ПОПРИ АУТОІМУННУ ХВОРОБУ: ПОДРОБИЦІ СМЕРТІ ТИНЕЙДЖЕРКИ В ІТАЛІЇ ПІСЛЯ ЩЕПЛЕННЯ ASTRAZENECA

Депутат зазначив, що гроші отримають підприємства, де не менше п’яти співробітників та сплачено ЄСВ за другий та третій квартали 2021 року. Далі банки через POS-термінали мають сортувати оплату підприємствам послуг саме за цією програмою.

Вакциновані громадяни проходять верифікацію у “Дії” та отримують спеціальну банківську картку з однією тисячею гривень. Гроші потрібно витратити за 4 місяці з моменту отримання для оплати послуг, зазначених у програмі підприємств.

Депутат додав, що програма спочатку працюватиме лише через “Дію”, але у третьому кварталі 2022 року парламентарі вигадають і інші варіанти.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: