facebook

“Як страшний сон…”: коронавірус обірвав життя вагітної виховательки дитсадка, немовля у важкому стані (ФОТО)

Вчора (9 листопада)  в обласному перинатальному центрі в Івано-Франківська, обірвалося життя 35-річної виховательки ДНЗ “Калинонька” Софії Студент. Сиротами залишилося троє дітей.

Пише - джерело.

“”Калинонька” сумує і плаче… Вчора відійшла у вічність наша колега, подруга, ніжна, любляча мама і дружина Софія Студент. Словами не можна передати весь біль і печаль… Як страшний сон… Запам’ятаємо Тебе усміхненою, життєрадісною, готовою в будь яку хвилину прийти на допомогу. Вічний спокій Твоїй душі дорога Софійко… Ти залишишся завжди в пам’яті колег, друзів, батьків вихованців…”, – йдеться у повідомленні колег померлої.

Як інформує “Галка”, жінка під час вагітності занедужала на коронавірус, близько двох тижнів перебувала на кисневій підтримці завдяки приладу “сіпап” і не змогла перебороти хворобу.

Читайте також:  Під час транспортування тіла загиблого бійця раптово помер військовий, який його супроводжував

Директор обласного перинатального центру Юрій Павлушинський повідомив, що через важкий стан вагітної, медики були змушені робити їй кесарів розтин на тридцятому тижні вагітності. Дівчинка, вагою у кілограм 350 наразі у важкому але стабільному стані.

“Стан дівчинки відповідає часу і розвитку плоду. Стан важкий але стабільний, сподіваємося на позитивну динаміку”, – зазначив медик.

Він додав, що дані в світі та Україні свідчать про високу уразливість вагітних жінок до коронавірусу, особливо на останніх тижнях вагітності. Точні причини смерті Софії Студент визначить посмертна експертиза.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: