facebook

В Івано-Франківській області ветеран АТО підірвав себе гранатою у одній з квартир багатоповерхівки

Чому чоловік вирішив накласти на себе руки – невідомо

Пише - джерело.

У місті Калуш Івано-Франківської області у квартирі однієї із багатоповерхівок вибухнула граната. Внаслідок НП загинув 51-річний чоловік.

Про це повідомляє пресслужба поліції Івано-Франківської області.

У квартирі вибухнула граната

“Вчора о 20:15 до поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що у квартирі він виявив свого сина із тілесними ушкодженнями”, – йдеться у повідомленні.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та криміналісти.

Поліцейські встановили, що мешканці будинку близько 16:00 почули звук, схожий на вибух, але не зорієнтувалися, де він пролунав. У квартирі, де стався вибух, поліцейські виявили 51-річного чоловіка, який помер від травм, імовірно – отриманих внаслідок вибуху гранати.

Читайте також:  Російський шпигун намагався проникнути в “Азов”, але невдало, – СБУ (фото)

За інформацією видання “Суспільне”, голова громадської спілки “Громадське об’єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на сході України імені Романа Шухевича” Олександр Соколовський уточнив, що гранатою себе підірвав 51-річний ветеран АТО Анатолій Новічонок.

“Він (Анатолій Новічонок — ред.) гранату поставив собі під живіт. Батько ще встиг якось вибігти з кімнати. Де він узяв гранату мені не відомо”, — розповів Олександр Соколовський.

З яких причин чоловік вирішив вкоротити собі віку – невідомо. У загиблого залишилися діти та дружина.

Правоохоронці на місці події вилучили залишки вибухового пристрою, їх направлять на проведення експертизи.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією – ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство із додатковою кваліфікацією – нещасний випадок) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: