facebook

Їхав з дружиною на відпочинок: у поїзді помер 27-річний тернополянин. Що відомо?

27-річний мешканець міста Тернопіль помер у потязі 12 червня, близько 6 години ранку.

Пише - джерело.

Поліція Київщини встановлює обставини смерті чоловіка у потязі Рахів-Київ

12 червня близько 6 години ранку на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про те, що у потязі Рахів-Київ помер чоловік.

На станцію «Фастів», де знаходився потяг, негайно виїхала слідчо-оперативна група та з’ясувала, що 27-річний мешканець міста Тернопіль прямував зі своєю дружиною на відпочинок. Вночі він впав із верхньої полиці у потягу та, за попередніми даними, вдарився потилицею. Після падіння чоловік повідомив дружині, що почувається добре, повернувся на верхню полицю та ліг спати. Вранці дружина виявила чоловіка без ознак життя та викликала швидку. Медики констатували смерть чоловіка.

Читайте також:  Хто задушив 2-місячну дитини в Кривому Розі? (відео)

Наразі поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за ч.1 ч. 115 Кримінального кодексу України. Тіло загиблого без ознак насильницької смерті направлено до моргу, повідомили у поліції Київської області.

Поліція висловлює співчуття рідним та близьким загиблого та нагадує пасажирам про неухильне дотримання правил безпеки у поїздах! Подорожуючи на верхніх полицях, використовуйте ремені безпеки та обмежувальні поручні. Бережіть себе та своїх близьких.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: