facebook

З 16 травня нові правила для в’їзду в Італію

Італія оголосила про скасування обов’язкового “мінікарантину” для мандрівників з країн ЄС, зберігаючи надалі тільки вимогу негативного тесту на коронавірус.

Пише - джерело.

Як повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Corriere della Sera, відповідний наказ підписав міністр охорони здоров’я Роберто Сперанца.

За правилами, що набудуть чинності з 16 травня, для в’їзду з країн ЄС і Шенгенської зони, а також Британії та Ізраїлю достатньо буде негативного тесту.

Наразі не уточнюється, чи передбачений виняток з вимоги негативного тесту для людей, які вже повністю вакциновані від коронавірусу або перехворіли, як планували раніше.

Читайте також:  Я їм повірила а вони мені тупо взяли і вкoлоли не ту вakцинy! Шoкoвaнa українка розповіла, що з нею зробили і звинyвачує у всьому лікарів

Також Сперанца оголосив про розширення системи “вільних від коронавірусу” авіарейсів на нові аеропорти, повідомляє AFP. Для таких рейсів передбачається, що людина сідає на рейс з негативним тестом і здає тест ще раз після прибуття до Італії. Досі така система працювала для рейсів із США до Риму та Мілану, тепер її розширюють на аеропорти Венеції і Неаполя та рейси, що прибувають з Канади, Японії та ОАЕ.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: