facebook

Притуплення голоду та омолодження: назвали дію натурального чаю

Часто м’ятний чай оздоровлює організм краще, ніж аптечні препарати. Вранці він бадьорить організм, як кава. Ввечері навпаки розслабляє та заспокоює. Цей напій знімає втому і усуває головний біль.

Пише - джерело.

Завдяки протизапальним властивостям, м’яту можна використовувати для усунення кишкових і шлунковим спазмів.

М’ята відмінно посилює властивості інших трав, тому її варто додавати в напої від застуди. Наприклад у чай з імбиром, медом і лимоном.

Такий чай допомагає зняти біль при менструації, регулює менструальний цикл, покращує стан під час клімаксу. Також покращує гормональний фон.

У м’яті є багато ефірних масел, що сприяють притупленню голоду. У день можна пити не більше 3 чашок цього напою. Він допоможе й від нудоти, печії і здуття.

Читайте також:  Дієтолог дала поради щодо харчування під час карантину, щоб не набрати зайвої ваги

Завдяки здібностям очищати організм, шкіра буде виглядати свіжішою та молодшою. Також із м’ятного чаю можна зробити кубики льоду, якими вранці протирати обличчя.

Заварити чай з м’ятою просто. Свіжі листки м’яти залити окропом і настояти. Якщо вони засушені, то за раз взяти 1 ч. л. подрібненої м’яти. Залити склянкою окропу і настояти.

Протипоказання:

Але пити м’ятний чай можна не всім. На ментол у деяких людей можебути алергія.

Також чай з м’ятою не варто пити при низькому тиску. Через розслабляючі властивості, він може викликати млявість і запаморочення. Протипоказаний м’ятний напій страждають варикозом і печією.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: