facebook

8 серпня на Прикарпатті стартує мисливський сезон

Мисливський сезон розпочинається із полювання на пернату дичину. Дозволяється полювання на качку, лиску, кулика, голуба, гуску, куріпку сіру, фазана, перепела, норця великого.

Норма добування пернатої дичини одним мисливцем за день не повинна перевищувати 15 голів, з них – качок – 5; норець великий – 2, лиска – 6, кулик – 10, голуби – 10, гуски – 3, куріпка сіра – 3, перепел – 15, повідомляють в обласному управлінні лісового і мисливського господарства.

Пише - джерело.

До полювання допускаються особи, які мають відповідні документи на право полювання: посвідчення мисливця, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, картка відстрілу на пернату дичину, дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю. У разі використання під час полювання собак мисливських порід, на них потрібно мати відповідний паспорт.

Читайте також:  Facebook буде попереджати про неправдиву інформації щодо Covid-19

Зазначені документи мисливець зобов’язаний мати під час здійснення полювання, транспортування або перенесення продукції полювання і пред’являти їх на вимогу осіб, уповноважених здійснювати контроль у галузі мисливського господарства та полювання.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: