facebook

56-річний чоловік і 37-річна жінка, які 7 років живуть просто неба, чекають дитину (фото)

На Березанівці у Дніпрі помітили пару місцевих “робінзонів”. 56-річний чоловік і 37-річна жінка вже 7 років живуть у напіврозваленій закинутій будівлі, а тепер ще й чекають на дитину.

Пише - джерело.

Про це у соцмережі розповіла дніпрянка Віра Танська.

Новини Дніпро: 56-річний чоловік і 37-річна жінка, які 7 років живуть просто неба, чекають дитину

Жінка повідомила, що про цю пару їй розповіли знайомі. Відтак жінка вирішила навідатись до них і запропонувати допомогу. Однак, “робінзони” відмовились.

Дніпрянка зазначає, що пара, на її думку, не є алкозалежною, адже виглядає досить чистою, як на такий спосіб життя.Чоловік з жінкою готують і сплять, а також миються просто неба у будь-яку погоду. Продукти вони дістають зі сміттєвих баків.

Читайте також:  Франківська Архієпархія УГКЦ передала гуманітарну підтримку для людей у потребі

Чому пара опинилася на вулиці, жінка не знає. І при цьому зазначає, що від будь-якої допомоги вони завжди відмовляються. Зараз 37-річна жінка перебуває на 7 місяці вагітності.

Ця ситуація стала резонансною у соцмережах. Людей стурбувало те, що пара збирається народжувати дитину, не маючи бажання забезпечити їй необхідні умови.

Скільки разів їм пропонували роботу. Вона вже двох дітей залишила в пологовому будинку після народження. Я впевнена, що і цього малюка вона залишить.
Не хочуть допомоги. Я їм пропонувала, але…категоричне ні. Силоміць же не відвезеш їх.
Просто в пологовому змусять написати відмову від дитини.
Чому відмовляються? А як же дитина? Може, речі їй потрібні? Жінці ж їсти нормально треба, вона ж дитину в собі затравить несвіжими продуктами.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: