facebook

5 речей, які будуть актуальні не зважаючи на плин часу

Запам’ятовуй і поповнюй ними шафу якомога швидше.

Пише - джерело.

Такі терміни як «базовий гардероб», «кежуал» і «капсула» давно стали частиною лексикону практично всіх модників. Стежити за модою вже увійшло в звичку. Тому, з основами будь-якого гардероба ти, напевно, знайома. Однак, якщо говорити про складні фасони, хитромудрі принти і дивні аксесуари, все ж існують деякі речі, наявність яких ніколи не зашкодить твоєму стилю. Ми зібрали не базові, але, безумовно, актуальні предмети одягу, які були, є і будуть в моді, інформує Ukr.Media.

Вечірнє плаття

Так, почати ми вирішили з важкої артилерії. Навіть якщо думаєш, що тобі нікуди його одягти, ти глибоко помиляєшся. Насправді, завдання полягає в тому, щоб правильно підібрати те саме плаття. Воно повинно бути простим і універсальним, правильної довжини і підкреслювати твої переваги. Наприклад, класичний колір, довжина максі, на тонких бретельках, злегка приталене і з глибоким декольте.

Важливо: плаття краще всього вибирати переважно з натуральних тканин.

Незвичайне пальто

Звичайно, немає нічого краще класики. Однак бежевий, чорний і сірий — досить прості і непримітні кольори. Тому, якщо вирішила додати трохи фарб в осінньо-зимовий гардероб, бери яскраве пальто. Ти ж знаєш, тренди швидкоплинні і циклічні. Напевно цікава і незвичайна річ виручить не в одній ситуації.

Важливо: якщо вже зважилася, обов’язково вибирай тільки найкращі матеріали та якісні тканини. Інакше доведеться позбавлятися від нього вже в наступному сезоні.

Читайте також:  На Донеччині на Великдень влаштували масову бійку за участі близько ста осіб: подробиці

Шкіряні штани

І мова не про рокерські штани в обтяжку. Насправді, шкіра із сезону в сезон з’являється в колекціях дизайнерів і ігнорувати її аж ніяк не можна. Шкіряні штани ми радимо брати з якісного замінника і вільного крою. Тоді зможеш комбінувати з футболками, і блузами. Навряд чи такі штани можна назвати базовими, однак вони точно врятують в ситуації, коли нічого надіти.

Важливо: бери якщо не чорний колір, то темні відтінки. Хорошим варіантом будуть хакі і коричневий.

Блуза складного крою

У тебе може бути сто тисяч базових футболок та стільки ж чорних гольфів, але одна ефектна блуза на всі випадки життя — must have. Навіть якщо це не твій стиль, все одно для особливого вечора можна і потрібно мати таку модель у запасі.

Важливо: продумай з чим її можна носити. Як правило, незвичайні моделі краще всього поєднуються з простими і спокійними предметами одягу.

Мюлі

Прекрасне взуття для літнього сезону. Набагато вигадливіше ніж звичні шльопанці і набагато простіше босоніжок на підборах. Мюлі потрапили в список трендів буквально кілька сезонів тому, але ти сміливо можеш замінити ними звичне літнє взуття.

Важливо: зверни увагу на моделі з натуральної шкіри. Тоді вони будуть довше носиться, і ти зекономиш купу грошей.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: