facebook

4 правила для молодих матерів, які хочуть схуднути після пологів

Ці поради допоможуть швидко повернутися до звичних форм тіла.

Пише - джерело.

Питання, як повернути собі форму після народження дитини, хвилює багатьох жінок. Завдання здається майже нездійсненним, адже тіло змінилося, тепер у вас інший гормональний баланс і метаболізм. Зазвичай, молоді мами зіштовхуються з дуже великим дефіцитом часу і ресурсів, щоб витрачати їх крихти на схуднення. Тому, перше, що хочеться порадити: не поспішайте! Ваше тіло щойно дало життя новій людині і зараз повністю забезпечує її вітальні потреби — ви маєте право не знущатися з себе та малюка. Але якщо ви все ж таки готові приділити трохи часу та сил спорту й правильному харчуванню, можливо, ми можемо вам чимось допомогти, інформує Ukr.Media.

Розслабтеся

Найперше, що варто зробити — розслабитися. Ви — мама і, повірте, ви чудова. Так, навіть у цій брудній майці, з неохайним волоссям та тінями під очима. І вам точно не треба турбуватися через те, скільки ви важите і який об’єму вашої талії. Стрес — це останнє, чого потребуєте ви і ваш малюк. А тому — встановіть щадні та невеликі цілі. Повірте, 500 г на тиждень — це зовсім немало і за кілька місяців ці кумедні “втрати” складуться у відмінний результат.

Читайте також:  Як українців дурять у супермаркетах: декілька хитрощів, про які варто знати

Гуляйте

Найпростіший (і дуже ефективний) спосіб “розбудити” свій метаболізм, а також додати трохи фізичної активності у своє життя — це прогулянки. Свіже повітря і сонячне світло — додаткові фактори, які допомагають прискорити спалювання жиру, тож вибирайте зручне взуття, записуйте відповідну музику (або цікаві лекції) у ваш телефон — і йдіть на прогулянку.

Не забувайте про сон

Інколи можна зустріти рекомендації молодим мамам “не лінуватися” (з якої взагалі планети люди, які серйозно вважають жінок, що виховують дітей, ледачими) і присвячувати час, коли немовля спить, різним корисним заняттям — прибиранню, приготуванню їжі, спортивним вправам. Ми категорично проти: найважливіше, що повинна робити молода мама — спати будь-якої миті, яка для цього підходить. Крім того, що це підтримає вашу нервову систему, це ще й допоможе налагодити метаболізм і розпочати процес спалювання зайвого жиру.

Намагайтеся їсти вчасно

Так, ми знаємо, що час молодих мам не належить їм, і іноді знайти хвилину, щоб просто перекусити, майже неможливо. Але все ж таки намагайтеся хоча б снідати, а протягом дня — куштувати щось корисне. Фрукти і овочі, горіхи, молочні продукти — все це допоможе підтримати вашу енергію і піде на користь фігурі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: