facebook

26-річну Людмилу Сторожук знайшли мертвою

26-річну Людмилу Сторожук, яка зникла майже два тижні тому, знайшли мертвою. Відомо, що жительку села Сумівка Гайсинського району востаннє бачили 5 січня близько 14.00 години.

Пише - джерело.

Труп жінки виявили у Бершаді по вулиці Василя Думанського, неподалік швейної фабрики, повідомляє Вінниця.info з посиланням відділ комунікації поліції Вінницької області.

Про виявлення тіла зниклої у п`ятницю, 14 січня, також повідомили користувачі у мережі Fаcebook.

«Дива не сталося. Життя підвладне смерті. Осиротіла дитина, овдовів чоловік, батьки у великому горі. Зникла 5 січня Людмила Сторожук, виявлена…14 січня пошук припинено. За словами рідних, смерть її настала, за основною версією, від переохолодження, в центрі Бершаді недалеко від площі, близько того місця, яке вона назвала, що йде, а то їй дуже треба… у занедбаному будинку біля магазину “Каштан”.

Читайте також:  Після щеплення не можна вагітніти? Комаровський зробив важливу заяву

Царство Небесне. Вічний спокій. У телефонній розмові чоловік покійної зі сльозами висловив усім, хто робив поширення, волонтерам, співробітникам правоохоронних органів, небайдужим людям, вдячність за участь у пошуках. Просив молитов про Упокій Людмили», — пише Сергій Стасюк на своїй сторінці у Facebook.

«Словами не можна передати весь біль і печаль. Як страшний сон. Вічний спокій твоїй душі, мила Людмила.

Рідним співчуття», — висловлює свої співчуття Тетяна Зашихина у Facebook.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: