facebook

23-річний буковинець намагався перетнути кордон із набитим сигаретами тортом «Наполеон»

Чернівецькі прикордонники затримали 23-річного місцевого мешканця, який замаскував контрабандні сигарети заварним кремом. Під час перетину кордону чоловік сказав, що везе в Румунію звичайний торт «Наполеон», але виявилося, що під шаром крему у ньому лежать 79 пачок сигарет.

Пише - джерело.

Як повідомила Держприкордонслужба у п’ятницю, 14 травня, чоловіка затримали у пункті пропуску «Порубне» після перевірки торта на сканері.

«Головною сировиною для виготовлення кондитерського виробу були сигарети. Роль коржів для торта відігравали 79 пачок сигарет. Зверху «солодкий десерт» був змащений заварним кремом з кондитерською присипкою. Каверзний план 23-річного буковинця допоміг у пункті пропуску викрити сканер», – йдеться у повідомленні прес-служби прикордонників.

Читайте також:  В Україні обмежили використання музики у маршрутках і таксі

Судячи з оприлюднених фото та відео, ззовні це й справді був звичайний торт – зверху і по боках він був покритий заварним кремом і присипкою.

Ще частину контрабанди 23-річний чоловік приховав у менш вибагливий спосіб: ще 79 пачок сигарет, суміш для кальяну та 40 стіків для електронних сигарет він запхав у сумку для перенесення оргтехніки.

Усю контрабанду прикордонники оцінили у понад 11 тисяч гривень і конфіскували.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: