facebook

23-річна жінка інсценувала власне викрадення, щоб уникнути осуду: чого вона соромилася

Дівчина продумала чимало деталей.

Пише - джерело.

Американка зробила рішучий виклик, інсценувавши власне викрадення, у спробі приховати той факт, що вона не змогла закінчити коледж.

Про це пише dailystar.co.uk.

Глої Стейн із Пенсильванії було затримано 2 травня, і відтоді їй було пред’явлено звинувачення у чотирьох правопорушеннях, зокрема помилкову тривогу до органу громадської безпеки, хибне повідомлення про правопорушення, якого не було, перешкоджання відправленню правосуддя та хуліганство.

Це сталося після того, як 23-річна дівчина розробила хитрий план, щоби приховати свій сором за те, що завалила коледж. 1 травня о 22:30 вона поїхала додому з роботи, щоб втілити свої думки у життя, розповівши своєму хлопцеві, що її зупинив поліцейський.

Стривожений партнер зробив декілька спроб зв’язатися з нею, але вони не мали успіху. Її зникнення швидко викликало занепокоєння у сім’ї, яка виявила її авто, кинуте на дорозі.

Згодом вона була оголошена зниклою безвісти, і було розпочато пошуки, в ході яких над районом пролетів вертоліт і було витрачено десятки тисяч доларів.

Проте план Глої провалився, коли поліцейський штату Стів Лімані отримав повідомлення про те, що все не так, як здавалося. Поліція виявила її сейф у будинку подруги в Жаннетт, приблизно за 30 миль на південний схід від Піттсбурга, куди вони доставили її для допиту.

Читайте також:  Невдалий екстрим: у Карпатах річка “забрала” автівку (ФОТО, ВІДЕО)

У дільниці колишня студентка заявила, що її викрав “невідомий чоловік, який представився співробітником поліції”.
Вона стверджувала, що злочинець носив вогнепальну зброю і водив її декількома місцями в цьому районі. Її розповідь викликала здивування, оскільки влада раніше отримала дзвінок від офіційних осіб Пенсильванського державного університету, які заявили, що вона не була зарахованою студенткою від 2018 року.

Лімані сказав: “Під час цього телефонного дзвінка ми дізналися, що вона не відвідувала коледж протягом досить довгого часу — майже в той момент, коли минуло більше року, можливо два — і випускний був не за горами. Коли в її історії стали з’являтися величезні дірки, Стейн вирішила зізнатися”.

У кримінальному позові йшлося, що вона “визнала, що сфабрикувала всю інформацію, що стосується інциденту”. Лиман підтвердила, що створила кожну деталь.

“Причиною цього був той факт, що вона так довго не ходила до коледжа і, можливо, розчаровувала людей”, – додав правоохоронець.

Стейн тепер має постати перед окружним суддею 25 травня для попереднього слухання.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: