facebook

19-річна дівчина вийшла заміж за 61-річного чоловіка: як вони живуть (ФОТО)

Їй сподобалось те, що чоловік був ветераном, який працював у військовій поліції

Пише - джерело.

19-річна американка Одрі Шайєнн-Смайлі Мун закрутила роман з 61-річним чоловіком, на ім’я Кевін. Батьки дівчини не схвалили їхні стосунки і навіть звернулися у поліцію.

Попри це, пара одружилася і зараз вони планують завести дитину.

Під час першої зустрічі батьків Одрі та її коханого Кевіна вони викликали на нього поліцію. Але все ж їм вдалося прийняти вибір доньки.

Як стало відомо, Одрі і Кевін познайомилися на сайті знайомств у січні 2020 року. Наперекір різниці у 42 роки, дівчині сподобалось те, що чоловік був ветераном, який працював у військовій поліції.

У липні 2020 року пара вперше зустрілася і тоді ж відбувся перший поцілунок. За їхніми словами, це було кохання з першого погляду.

Вони вважають, що вік не має значення, оскільки у них багато спільного і між ними глибокий зв’язок.

Читайте також:  В Україні зафіксували три випадки підозри на коронавірус

Наша перша розмова була про збройні сили, потім він питав про мене, і ми стали дуже відкритими.

Ми говорили про все. Кевін мені здається дуже красивим.

Що робить наші стосунки такими прекрасними та ідеальними? Це наша постійно зростаюча любов один до одного, – сказала Одрі.

До зустрічі з Одрі Кевін був одружений протягом 19 років і у нього є двоє дітей – 16 і 23 роки. Його діти підтримують нові стосунки батька.

1 серпня 2021 року пара одружилася у невеликій каплиці в Неваді, США. Тепер вони планують побудувати великий будинок, народити дитину і жити щасливо.

Він хоче бути батьком-сиднем і доглядати за нашим малюком поки я на роботі, і він може займатися своїм хобі – деревообробкою.

Кевін моя споріднена душа. Ми щиро кохаємо одне одного, – додала Одрі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: