facebook

18-річного гвардійця, який чергував біля трyни королеви Єлизавети II, знайшли мeртвuм

У Великій Британії загадково помер солдат, який чергував біля труни королеви Єлизавети II. Поліція не каже точну причину смерті солдата.

Пише - джерело.


Гвардійця Джека Бернелл-Вільямса, який брав участь у похороні королеви Єлизавети, знайшли мертвим у казармі в Гайд-парку.

Про це пише Daily Mail.

Видання пише, що 18-річний солдат мав ключову роль у процесії, коли труну Її Величності везли від Вестмінстерського абатства через Букінгемський палац до Веллінгтонської арки.

Поліція не знайшла у смерті гвардійця нічого надприродного і назвала її “несподіваною”. Лікарі хотіли повернути хлопця до життя, але спроби не мали успіху.

Журналісти зазначають, що його 42-річна мати Лора дуже емоційно відреагувала на звістку про смерть сина.

Читайте також:  Ізраїль в Сирії розбомбив місце, де Іран збирав свої безпілотники – ЗМІ

“Ніколи не думала, що скажу це, але вся наша родина вбита горем через раптову смерть нашого чудового сина Джека Вільямса”, — сказала жінка.

Нагадаємо, що вночі перед похороном Єлизавети II померла її подруга та фрейліна, 88-річна леді Мері Рассел. Вона була однією з шести жінок, які несли шлейф королеви 1953 року, коли її коронували.

Напередодні Національний архів Шотландії опублікував свідоцтво про смерть королеви Єлизавети II, яка померла 8 вересня на 97-му році життя у своєму замку Балморал.

Згідно з наданою інформацією, причиною смерті стала старість Її Величності. Її не стало о 15:10 за місцевим часом, а повідомила першою про перехід монархині до іншого світу її дочка, принцеса Анна, яка перебувала з матір’ю останню добу її життя.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: