facebook

“17-річній дівчині впав телефон у ванну”: стали відомі причини дивної смерті підлітка

Електричний удар спричинив смерть 17-річної дівчини, яка загинула під час купання у ванні кімнаті.  Так, за висновками проведеної експертизи саме електричний удар від мобільного телефону, який був підлючений дло зарядного пристрою спричинив смерть молодої дівчини.

Пише - джерело.

Про це повідомив прокурор польського міста Леборк Патрік Вегнер, передає “Це моя Україна“.

“Швидше за все це сталося внаслідок дії мобільного телефону, який був підключений до зарядного пристрою, до електромережі і знаходився у ванні,” – зазначає прокурор Вегнер, посилаючися на результати розтину.

Тіло 17-річної дівчинки з Лемборка (Поморське воєводство) було знайдено в її родинному будинку приблизно близько 1:00 з 11 по 12 квітня. Тіло було у ванні, також у ванні було знайдено мобільний телефон підлючений до електромережі.

Читайте також:  НЕ ХОЧУТЬ “ВТЯГНУТИ” ЧОРНЕ МОРЕ У ВІЙНУ: ТУРЕЧЧИНА НЕ ПУСТИТЬ ЧЕРЕЗ БОСФОР ЖОДНОГО ВІЙСЬКОВОГО КОРАБЛЯ

Фото загиблої дівчини:

Як пише авторитетне польське виданння Onet, подібні випадки смерті під час купання в результаті ураження електричним струмом від мобільного телефону, підключеного до електрики вже траплялися у Франції та США.

Читайте також: Президент США закликав світ готуватися до нової пандемії.

 

 

 

Запис “17-річній дівчині впав телефон у ванну”: стали відомі причини дивної смерті підлітка спершу з’явиться на Це моя Україна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: