facebook

15-РІЧНИЙ ХЛОПЕЦЬ ПРИЙНЯВ ПОЛОГИ У СВОЄЇ МАТЕРІ: ЯК ПОЧУВАЄТЬСЯ ЖІНКА І НЕМОВЛЯ

Підліток розповідає, що злякатися не встиг, бо все відбувалося дуже швидко.

Пише - джерело.

У Луцьку 15-річний хлопець прийняв пологи в своєї матері. Жінка народила просто в машині, бо до перинатального центру, що за 60 кілометрів від їхнього села, не встигли доїхати. Чоловік та син не злякались і до появи медиків усіляко намагалися допомогти породіллі.

Що змінилося в житті родини після таких екстремальних пологів, йдеться 6 січня у сюжеті ТСН.19:30.

Маленького Захара обліпили зусібіч троє його братиків та сестричка. Хлопчика вони заціловують і навипередки розповідають, як про нього дбають. У родині це вже шоста дитина. Усіх пані Христина народжувала сама, але такого поспішайка в них ще не було. Жінка згадує, як вони мчали дорогою у пологовий, до якого 60 кілометрів. Поспішали, тож чоловік під її крики порушував правила дорожнього руху.

Просто під перинатальним центром Христина почала народжувати. І поки чоловік бігав у пошуках лікарів, пологи приймав п’ятнадцятирічний син. Підліток розповідає, що намагався хутко робити усе, що просила мама. Злякатися, каже, не встиг, бо все відбувалося дуже швидко.

Читайте також:  Тищенко знову виступав у Раді, але його ніхто не зрозумів: "ви всі розумно.. і ми всі це розуміємо"

Пан Юрій був присутнім майже на всіх пологах своїх шести дітей. Але останні запам’ятаються йому найбільше. Зі своєю дружиною Юрій познайомився у Києві під час Помаранчевій революції. Там вони і одружилися. Чоловік – ветеран війни на Сході. Каже, що ухвалювати швидкі рішення та не боятися навчився саме там.

“Я бачив тієї крові багато, і сам собі пальці пришивав, коли мені обірвало їх. Я не боявся, але переживав, щоб дитина була здорова, і щоб з дружиною нічого поганого не трапилося”, — розповідає чоловік.

Свідком екстремальних пологів випадково стала пані Оксана, яка саме проходила повз. Жінка також кинулася шукати лікарів. А коли повернулася — дитя вже народилося, а біля бусу стояв щасливий батько.

В самому перинатальному центрі коментувати ситуацію з ектремальними пологами відмовилися. Після пережитого батьки переконані, що хлопчик буде щасливим, бо має сильних ангелів-охоронців. Охрестити Захара планують уже після різдвяних свят.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: