facebook

1000 ортопедичних рюкзаків наповнених канцелярією отримали прикарпатські школярі. ФОТО

Сьогодні, 21 лютого, прикарпатські школярі отримали 1000 ортопедичних рюкзаків наповнених канцелярією.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.
Допомога надійшла від міжнародної організації “Save the Children”  за фінансування Міністерства закордонних справ Норвегії (NMFA). Вона призначена для дітей внутрішньо переміщених людей, а також прикарпатських діток з числа соціально-потребуючих віком від 5 до 10 років. З перших днів російської агресії область прихистила 43 тисячі дітей.
Хочу зазначити, що організація “Save the Children” починаючи з 2014 року надає багатогалузеву підтримку дорослим і дітям постраждалим від війни, зокрема і у нашій області. Вони відкрили в Івано-Франківську 2 цифрових навчальних простори, які забезпечують безперервний доступ дітей до освіти. Крім того, більше сотні вчителів та представників освіти області мали можливість взяти участь у корисних тренінгах та отримали сертифікати. Дякую нашим міжнародним партнерам за постійну допомогу та підтримку. Разом до Перемоги!, – йдеться у повідомленні.


The post 1000 ортопедичних рюкзаків наповнених канцелярією отримали прикарпатські школярі. ФОТО appeared first on Місто.

Читайте також:  Різниця в 15 хвилин дозволила двійнятам із США народитися в різні дні, місяці та роки
Пише - джерело.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: